Maku

Karibialainen pippuripihvi (Solomillo con pimienta)

18 min
GL
MU
4
1


 

Tulosta
Teksti Minna Talka

Ainekset (2 annosta)

  • 300 gnaudan sisäfileetä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 3 rklmustapippuria (kokonaisia)
  • 1 rklvoita
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 dlrommia
  • 1 dlkuohukermaa

Tee näin

18 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN8 min

Leikkaa filee pihveiksi. Kuori ja silppua valkosipuli. Rouhi pippurit morttelissa. Hiero pippuria pihvien molemmille puolille.

Sulata voi pannulla ja paista pihvejä noin 4 minuuttia. Käännä pihvit ja paista vielä toiselta puolelta. Nosta pihvit sivuun ja ripottele niiden pinnalle suolaa.

Kaada rommi kuumalle pannulle. Kun rommista on jäljellä enää puolet, kaada sekaan kerma ja hienonnettu valkosipuli. Anna kiehua hetki ja kaada kastike pihvien päälle.

Tarjoa vihreän salaatin ja potato skins -perunoiden kanssa.

Raaka pihvi on verinen sisältä ja hyvin pehmeä painettaessa, medium pihvi on huomattavasti kiinteämpi ja well done pihvin rakenne on jo melko kova. Muista, että voit helposti paistaa pihviä lisää, mutta liian kypsää pihviä et saa enää mitenkään pehmeäksi.
MITÄ PIDIT?
4