Kotivinkki

Karamelli-suklaafondue

20 min
0
0

Hapokkaat hedelmät ja lämmin karamelli-suklaafondue hurmaavat jokaisen. Sulata suklaa ja karkit maitoon jo tarjoilua edeltävänä päivänä.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (10 annosta)

  • 2 prkkondensoitua maitoa (à 397 g)
  • 200 gmaitosuklaata
  • 20kermakarkkia (esim. Omar)

Suklaafonduen kaveriksi

  • omenaa päärynää viinirypäleitä ja muita hapokkaita hedelmiä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Kumoa kondensoidut maidot kattilaan. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja kermakarkit. Kuumenna ahkerasti sekoitellen kunnes suklaa ja karkit ovat liuenneet maitoon ja seos on hiukan paksuuntunut. 2. Kaada karamelliseos fonduepataan tai pieneen uunipataan. Voit tarvittaessa pitää padan alla tuikkua tai kuumentaa jäähtyneen seoksen uudestaan hellalla. 3. Tarjoa karamelli-suklaafondue hapokkaiden hedelmäpalojen, esimerkiksi omenoiden, päärynöiden ja viinirypäleiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0