Kotivinkki

Kapriskalkkuna

0
0

Kapriskalkkuna

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 gkalkkunanrintafileetä
  • 3 rklsitruunamehua
  • 1 tlraastettua sitruunankuorta
  • 1 dlkorppujauhoja
  • tuoretta salviaa tai rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklkapriksia
  • 4 kplsitruunalohkoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Leikkaa kalkkunafilee neljäksi palaksi. Nuiji kalkkunapaloja varovasti nyrkillä hieman litteämmiksi.

2. Hienonna salvia tai rosmariini. Sekoita yrtit ja sitruunamehu kalkkunapihvien kanssa. Marinoi hetki.

3. Sekoita raastettu sitruunankuori, suola ja pippuri korppujauhoihin.

4. Kierittele kalkkunafileet korppujauhoseoksessa ja paista ne sitten molemmin puolin öljyssä paistinpannulla. Varo, ettei pannu ole liian kuuma.

5. Koristele sitruunalohkoilla ja kapriksilla.

Vinkki!

Osta: kalkkunafileetä, sitruuna, salviaa tai rosmariinia, kapriksia

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä