Maku

Kanttarelli-quesadillat

20 min
5
0

Kanttarelli-quesadillat

Taita tortillakuoren väliin paistettuja kanttarelleja, juustoraastetta ja korianteria. Paahda quesadilla rapeaksi pannulla ja tarjoile lämpiminä ranskankerman kanssa. Ihana sienikauden herkku vaikkapa viikonloppuiltaan!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 viipaletta)

  • 4 kplvehnätortillaa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsipuli
  • 1 ltuoreita kanttarelleja
  • 200 gjuustoraastetta
  • tuoretta korianteria
  • kuivattua oreganoa

Tarjoiluun

  • 2 dlcreme fraichea

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Kuumenna paistinpannulla oliiviöljyä. Kuullota hienonnettu sipuli pehmeäksi parin minuutin ajan. Pyyhkäise pannun pinta puhtaaksi paperilla.

Lisää pannulle puhdistetut ja pienemmiksi paloiksi pilkotut kanttarellit. Paista sieniä kunnes neste on haihtunut ja sienet ovat kiinteän napakoita.

Levitä tortillan toiselle puolelle ohut kerros juustoraastetta. Lusikoi päälle sieni-sipuliseosta. Ripottele päälle kevyesti tuoretta korianteria ja kuivattua oreganoa. Lisää lopuksi pinnalle hieman lisää juustoraastetta. Taita tortillakuoren toinen puoli täytteen päälle.

Paista quesadilla kuumalla paistinpannulla rapeaksi, 1-2 minuuttia molemmilta puolilta kunnes juusto sulaa. Paina quesadillaa kevyesti lastalla paistamisen aikana. 

Valmista loput quesadillat ja leikkaa jokainen kolmeen osaan. Tarjoile lämpimänä ranskankerman kanssa.

Vinkki!

Pidätkä sitruksen mausta? Lisää quesadillan täytteeseen aavistus hienoksi raastettua sitruunankuorta. Luomusitruunan kuoressa on usein paras aromi!
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä