Maku

Pekoni-kantarellipasta

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4.9
1


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 500 gpappardellepastaa
  • 170 gpekonia
  • 1sipuli (tuoreita)
  • 300 gkantarelleja
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlparmesanraastetta
  • suolaa
  • mustapippuria (myllystä)
  • rkloliiviöljyä
Tulosta
  1. Putsaa kantarellit ja pilko ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuutioi pekonit ja sipuli.
  2. Laita pastavesi kiehumaan, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna pannu ja tilkka öljyä, lisää kuutioitu pekoni. Paista kunnes pekoni alkaa muuttua rapeaksi. Lisää kuutioitu sipuli ja kantarellit. Paista muutama minuutti.
  4. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Tarjoile raastetun parmesanin kera.
1 kommentti