Kanttarelli-pekonipasta

30 min
5
1

Kanttarelli-pekonipasta

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 500 gPappardelle pastaa
  • 170 gpekonia
  • 1 kplsipuli (tuoreita)
  • 300 gkanttarellejä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlparmesan raastetta
  • suolaa
  • mustapippuria (myllystä)
  • rkloliiviöljyä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Putsaa kanttarellit ja pilko ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuutioi pekonit ja sipuli. Laita pastavesi kiehumaan, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna pannu ja tilkka öljyä, lisää kuutioitu pekoni. Paista kunnes pekoni alkaa muuttua rapeaksi. Lisää kuutioitu sipuli ja kanttarellit. Paista muutama minuutti. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Tarjoile raastetun parmesanin kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä