Hienonna puhdistetut sienet ja halkaistu, huuhdeltu purjo.
Nosta sienet ja purjot pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Sekoita kermaviilin joukkoon sipulikeittoainekset. Anna turvota kymmenisen minuuttia.
Lisää seokseen jauheliha, muna ja paprikajauhe. Sekoita tasaiseksi.
Jaa jauhelihamassa kahdeksaan osaan. Taputtele jokainen kostutetun leikkuulaudan päällä noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Nosta jokaiselle levylle sieni-purjoseosta. Taita levy kaksinkerroin täytteen päälle ja ummista reunat sormin painelemalla.
Paista jauhlihapihvit rasvassa pannulla tai muurikalla molemmin puolin kypsiksi.
Tarjoa kantarellitäytteiset jauhelihapihvit uusien perunoiden ja salaatin kanssa.