Kotivinkki

Kantarellisosekeitto – taivaallisen samettinen ja kuohkea syysherkku

20 min
KA
0
0

Kantarellisosekeitto syntyy soseuttamalla kantarellit tuorejuuston ja kerman kanssa. Pikanttia makua antavat paistetut pinjansiemenet ja makea omena. Lehtipersilja viimeistelee ihanan samettisen kantarellisosekeiton.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Kantarellisosekeitto

  • 1 lkantarelleja
  • 1sipuli
  • 50 gvoita
  • 1 tlkurkumaa
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 5 dlvettä
  • ½kasvisliemikuutio
  • 1makea omena
  • 100 gtuorejuustoa ( aurinkokuivattu tomaatti)
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 tlruokosokeria
  • (suolaa)

Pinnalle

  • 4 rklpinjansiemeniä
  • 1pieni omena
  • 1 rkloliiviöljyä
  • lehtipersiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min
MITÄ PIDIT?
0