4,1(28)
Kantarellipizza – kahdella juustolla aateloitu pizza, johon jäät taatusti koukkuun!
Kasvis
1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min
Kantarellipizza hurmaa juustoisen kermaisella täytteellään ja rapsakalla pohjallaan. Mikä parasta, kantarellipizzaan riittää laihempikin sienisaalis. Tähän herkkupizzaan jäät koukkuun jo ensipuraisulla!
9.7.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapohja
tuorehiivaa (à 50 g)
1 dlvettä
2 ½ dlhiivaleipäjauhoja
½ tlsuolaa
2 rkloliiviöljyä
Täyte
5 dlkantarelleja
1 punasipuli
2 rkloliiviöljyä
2lehtikaalin lehteä
150 granskankermaa
100 gfetajuustoa
75 gmozzarellajuustoraastetta

Kantarellipizza – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää jauhot, suola ja öljy ja vaivaa tasaiseksi. Anna taikinan kohota peitettynä vedottomassa paikassa puoli tuntia.
  2. Puhdista sienet ja leikkaa suuret yksilöt puoliksi. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuumenna pannulla öljyä. Lisää puhdistetut sienet ja sipulit ja paista noin 5 minuuttia. Poista lehtikaalin lehdistä kova ruoti ja revi lehtikaali pienemmiksi paloiksi.
  3. Kauli pizzataikina jauhotetun leivinpaperin päällä ohueksi pohjaksi. Levitä päälle ranskankerma. Jaa päälle sieniseos, lehtikaali ja lopuksi murustettu feta ja juustoraaste.
  4. Paista pizzaa 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Viimeistele kantarellipizza mustapippurirouhaisulla.

Vinkki!

Jos haluat pizzapohjasta maukkaamman, tee se edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan. Tuplaa ohje koko pellilliseen.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo