Maku

Kantarellipavut

25 min
0
0

Kantarellipavut

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 500 gvihreitä papuja
  • 170 gpekonia
  • 2 kplpunasipulia
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 200 gkantarelleja
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rkltuoretta salviaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Puhdista pavut ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuutin ajan.

Kuutioi pekoni ja kuoritut sipulit. Puhdista ja paloittele sienet.

Kumoa pekonit kylmälle pannulle ja kuumenna, kunnes rasva irtoaa. Pienennä lämpöä, lisää sipulit, valkosipulit ja sienet. Paista niin, että pekonit ruskistuvat ja kippaa pannulle vielä pavut. Paista vielä muutaman minuutin ajan.

Mausta kantarellipavut suolalla, pippurilla ja salviasilpulla.
Tarjoa kantarellipavut lämpimänä hiiliahventen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä