Maku

Kantarellibruchetta

5
0

Kantarellibruchetta

Ihan paras nopea alkuruoka tai pikkuherkku viinipullon kanssa nautittavaksi. Rapsakat maalaisleivät, pehmeät kermaiset sienet ja maukkaat tomaatit mausteiden kera takaavat ihanan makunautinnon.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • 6 kplmaalaisleipäviipaletta
  • 50 gvoita
  • 300 gkantarelleja
  • 1 kplsipuli
  • 15 kplkirsikkaluumutomaatteja
  • 1 tlvalkosipulirouhetta
  • 1/4 tlmustaapippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 3 kplsipulinvarsia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Silputaan sipuli sekä sipulinvarret ja puolitetaan tomaatit. Paistetaan sipulisilppua hetki öljyn ja voin seoksessa. Lisätään sienet ja kypsennetään rauhassa käännellen muutaman minuutin ajan. Lopuksi lisätään tomaatit, sipulinvarsisilppu sekä mausteet ja käännellään sen aikaa, että tomaatit kuumenevat. Joukkoon voi halutessaan lisäillä yrttejä: oreganoa, basilikaa tai salviaa. Paahdetaan maalaislimpun viipaleet ja voidellaan voilla, lisätään kantarelliseosta ja nautitaan lämpimänä. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä