0(0)
Upota kauden kasvikset ja sienet kantarelli-linssilettuihin – pienikin sienisaalis riittää!
Vegaaninen
Gluteeniton
30 min
Kantarelli-linssiletut ovat syyspäivän makoisa ja helppo ateria. Vegaanisiin ja gluteenittomiin lettuihin voi helposti vaihdella kasviksia ja sieniä saatavuuden ja mielihalujen mukaan.
7.9.2022
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
6–7 kpl
2 dlpunaisia linssejä (kuivia)
1 tljuustokuminaa
1 tlpaprikajauhetta
1 tlsuolaa
½ tlkurkumaa
⅓ tlmustapippuria
3 dvettä
½punasipuli
1pieni paprika
4−6kantarellia
1 dllehtipersiljaa
rypsiöljyä paistamiseen

Kantarelli-linssiletut – ohje:

  1. Jauha linssit tehosekoittimella jauhoksi.
  2. Sekoita jauhot, mausteet ja vesi. Anna taikina turvota sen aikaa, kun valmistelet kasvikset ja sienet.
  3. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Revi kantarellit paloiksi. Hienonna lehtipersilja. Lisää kasvikset taikinaan.
  4. Paista taikinasta pieniä (ø noin 12 cm) lettuja öljyssä pannulla. Käännä letut, kun toinen puoli on kauniin ruskea.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.