Kotivinkki

Upota kauden kasvikset ja sienet kantarelli-linssilettuihin – pienikin sienisaalis riittää!

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Kantarelli-linssiletut ovat syyspäivän makoisa ja helppo ateria. Vegaanisiin ja gluteenittomiin lettuihin voi helposti vaihdella kasviksia ja sieniä saatavuuden ja mielihalujen mukaan.
VE
GL
0
0
Julkaistu: 7.9.2022


Reseptin ainekset (6–7 kpl)

  • 2 dlpunaisia linssejä (kuivia)
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlkurkumaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • 3 dvettä
  • ½punasipuli
  • 1pieni paprika
  • 4−6kantarellia
  • 1 dllehtipersiljaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
Tulosta

Kantarelli-linssiletut – ohje:

  1. Jauha linssit tehosekoittimella jauhoksi.
  2. Sekoita jauhot, mausteet ja vesi. Anna taikina turvota sen aikaa, kun valmistelet kasvikset ja sienet.
  3. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Revi kantarellit paloiksi. Hienonna lehtipersilja. Lisää kasvikset taikinaan.
  4. Paista taikinasta pieniä (ø noin 12 cm) lettuja öljyssä pannulla. Käännä letut, kun toinen puoli on kauniin ruskea.
Kommentoi »