Kannanlahden kookoskuha ja kukka-parsakaaligratiinia

35 min
0
0

Kannanlahden kookoskuha ja kukka-parsakaaligratiinia

MU
GL
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkuhaa
  • 400 gkookosmaitoa
  • 1 tlmausteseosta (kala)
  • 1/2 tlmerisuolaa
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Lisäksi

  • 1 kplparsakaalia
  • 1 kplkukkakaalia
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 50 gjuustoa (raastettuna)
  • 1 rkloreganoa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista lisäke. Pilko puhdistetut kaalit ja höyrytä niitä parin minuutin ajan vesitilkassa kattilassa kannen alla. Mausta suolalla ja pane kaalit voidellun uunivuoan pohjalle.
Puolita sekaan kirsikkatomaatit.
Ripottele päälle juustoraastetta ja mausta oreganolla.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Paista kalafileet rasvassa kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin.
Mausta rouhitulla merisuolalla ja kalamausteella.
Kaada fileiden päälle kookosmaito ja anna hautua noin 3–4 minuutin ajan miedolla lämmöllä.
Tarjoa kala kaali-tomaattilisäkkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä