Kaneliset pikkupannarit

40 min
4
0

Kaneliset pikkupannarit

KA
0
4
Teksti Katri Schröder
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 annosta)

  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 1/2 dlkevytmaitoa
  • 12 ghiivaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 kplmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlkanelia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Sulata kattilassa rasva. Kaada joukkoon maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Siirrä kattila syrjään ja murenna hiiva maitoon. Lisää suola, sokeri ja muna. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja kaneli ja vatkaa ne maito-munaseokseen. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi. Anna taikina turvota huoneenlämmössä noin 20 minuuttia.

Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja nosta pari lusikallista taikinaa pannulle. Paista kaneliset pikkupannarit kohtalaisella lämmöllä hitaasti molemmin puolin. Pikkupannarit kohoavat kauniisti paistuessaan.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä