Kotivinkki

Kanelipannacotta ja glögimarjat

0
0

Kanelipannacotta ja glögimarjat

Teksti Henri Alén
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4liivatelehteä
  • 2½ dlmaitoa
  • 110 gsokeria
  • 1 tlkanelia
  • 2½ dlluonnonjogurttia
  • 2½ dlkermaa
  • glögimarjat
  • 1 dlsokeria
  • 1½ dlpunaista glögiä
  • 1tähtianis
  • 3 dlmarjoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta maito ja sokeri niin, että sokeri liukenee kunnolla.

2. Lisää maidon joukkoon kaneli ja puristetut liivatelehdet. Sekoita ja anna jäähtyä hetki.

3. Lisää joukkoon jogurtti ja kerma. Sekoita hyvin ja siivilöi massa kannuun. Kaada massa pieniin vuokiin tai laseihin ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi.

4. Laita sokeri, glögi ja tähtianis kattilaan. Keitä, kunnes kaikki sokeri on liuennut. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

5. Puhdista marjat. Kaada sokeriliemi marjojen päälle ja sekoita varovasti.

6. Anna marjojen marinoitua vähintään puoli tuntia. Tarjoile marjat hyytyneen pannacotan kanssa.
 

Vinkki!

Pannacotan voi valmistaa jo juhlia edeltävä päivänä. Glögi tuo marjoihin hienon maun ja päästää itse poimitut pakastemarjat oikeuksiinsa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä