Maku

Kaneli-pannacotta ja karhunvatukat

4 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h
Kaneli-pannacotta maustetaan nimensä mukaisesti kanelilla. Kasaa pehmeän kermaisen pannacottan päälle karhunvatukoita.
0
0
Julkaistu: 23.9.2014


Ainekset (4 annosta)

Kaneli-pannacotta

  • 2.5 kplliivatelehteä
  • 3 dlkuohukermaa
  • 2 dlmaitoa
  • 0.5 dlsokeria
  • 1 kplvaniljatanko
  • 1 kplkanelitanko
  • 2 dlkarhunvatukoita
Tulosta

Kaneli-pannacotta valmistuu näin:

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen lautaselle.

Kaada kattilaan kerma, maito ja sokeri. Viillä vaniljatanko auki pitkittäissuunnassa veitsellä ja laita kattilaan. Lisää mukaan myös kanelitanko.

Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi, ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja ota pois vanilja- ja kanelitanko. Purista liivatelehdet kuiviksi ja vatkaa kuuman nesteen joukkoon.

Kaada seos annosvuokiin. Anna pannacottan hyytyä 4 tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Kasta vuoat kuumaan veteen, irrota reunat ja kumoa pannacotta lautaselle.

Kasaa päälle tuoreita karhunvatukoita.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentoi »