Maku

Kaneli-pannacotta ja karhunvatukat

4 h 10 min
0
0

Klassikko jälkiruoka saa mausteekseen kanelia ja vaniljaa. Kasaa pehmeän kermaisen pannacottan päälle karhunvatukoita.
Tulosta
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (4 annosta)

  • 2.5 kplliivatelehteä
  • 3 dlkuohukermaa
  • 2 dlmaitoa
  • 0.5 dlsokeria
  • 1 kplvaniljatanko
  • 1 kplkanelitanko
  • 2 dlkarhunvatukoita

Tee näin

4 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN4 h

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen lautaselle.

Kaada kattilaan kerma, maito ja sokeri. Viillä vaniljatanko auki pitkittäissuunnassa veitsellä ja laita kattilaan. Lisää mukaan myös kanelitanko.

Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi, ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja ota pois vanilja- ja kanelitanko. Purista liivatelehdet kuiviksi ja vatkaa kuuman nesteen joukkoon.

Kaada seos annosvuokiin. Anna pannacottan hyytyä 4 tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Kasta vuoat kuumaan veteen, irrota reunat ja kumoa pannacotta lautaselle.

Kasaa päälle tuoreita karhunvatukoita.

MITÄ PIDIT?
0