Maku

Kanatortillat ja chipotlekastike

30 min
0
0

Kanatortillat ja chipotlekastike

Nyhtökanalla täytetyt tortillat maistuvat herkullisilta.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 annos revittyä broileria
  • vihersalaattia esim. frisee (pussillinen)
  • 3 kpltomaatteja
  • ½ kplkurkkua
  • 1 kplsuippopaprika
  • 2 kplavocadoa (pieniä)
  • 1 kplpunasipuli (pieni)
  • 200 gfetaa
  • tuoretta korianteria ruukullinen
  • ½ kplsitruunan mehu
  • oliiviöljyä

Chipotlekastike

  • 3 kpladobokastikkeeseen säilöttyjä chipotle chilejä (la costena)
  • 120 granskankermaa
  • 1 dlmajoneesia (hellmans)
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 rklsitruunan mehua
  • suolaa

Tarjoiluun

  • tortilloja
  • säilöttyjä jalopenoja viipaloituna (la costena)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Annokseen tarvitaan revittyä broileria, valmista linkin ohjeen mukaan.

Valmista kastike. Hienonna säilötyt chipotle chilit. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa keskenään. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkääppiin maustumaan.

Huuhtele salaatti ja kuivaa hyvin. Revi salaatin lehdet hiukan pienemmiksi ja laita salaattikulhoon. Kuutioi kurkku, tomaatit ja suippopaprika ja lisää salaattiin. Kuori punasipuli ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi, lisää salaattiin. Halkaise avocadot, poista kivi ja avokadon kuori. Kuutioi ja lisää salaattiin. Pirskota päälle sitruunamehu tummumisen ehkäisemiseksi. Kuutioi feta ja lisää salaattiin. Lisää vielä tuore korianteri ja sekoita saalaattia hiukan. Ripottele joukkoon hiukan hyvää oliiviöljyä.

Lämmitä tortillat ja täytä revityllä broilerilla ja salaatilla. Lisää halutessasi chipotlekastiketta ja säilöttyjäjalopenoja.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä