0(0)
Kanatortillat ja chipotlekastike
30 min
Nyhtökanalla täytetyt tortillat maistuvat herkullisilta.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 annos revittyä broileria
vihersalaattia esim. frisee (pussillinen)
3 kpltomaatteja
½ kplkurkkua
1 kplsuippopaprika
2 kplavocadoa (pieniä)
1 kplpunasipuli (pieni)
200 gfetaa
tuoretta korianteria ruukullinen
½ kplsitruunan mehu
oliiviöljyä
Chipotlekastike
3 kpladobokastikkeeseen säilöttyjä chipotle chilejä (la costena)
120 granskankermaa
1 dlmajoneesia (hellmans)
1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
2 rklsitruunan mehua
suolaa
Tarjoiluun
tortilloja
säilöttyjä jalopenoja viipaloituna (la costena)

Valmista kastike. Hienonna säilötyt chipotle chilit. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa keskenään. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkääppiin maustumaan.

Huuhtele salaatti ja kuivaa hyvin. Revi salaatin lehdet hiukan pienemmiksi ja laita salaattikulhoon. Kuutioi kurkku, tomaatit ja suippopaprika ja lisää salaattiin. Kuori punasipuli ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi, lisää salaattiin. Halkaise avocadot, poista kivi ja avokadon kuori. Kuutioi ja lisää salaattiin. Pirskota päälle sitruunamehu tummumisen ehkäisemiseksi. Kuutioi feta ja lisää salaattiin. Lisää vielä tuore korianteri ja sekoita saalaattia hiukan. Ripottele joukkoon hiukan hyvää oliiviöljyä.

Lämmitä tortillat ja täytä revityllä broilerilla ja salaatilla. Lisää halutessasi chipotlekastiketta ja säilöttyjäjalopenoja.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.