0(0)
Kanatacot – srirachamajoneesi ja pomelo-coleslaw tuovat lämpöä ja hapokkuutta loppuviikon lempiherkkuun
Gluteeniton
Maidoton
45 min
Kanatacot saavat makua kuubalaisesta sitrusmarinadista ja mukavan lämpöisestä majoneesista. Sekoita seuralaiseksi raikas pomelo-coleslaw ja nauti!
Julkaistu 24.2.2023
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gbroilerinfileetä
Marinadi
2valkosipulinkynttä
1lime
1appelsiini
½ dloliiviöljyä
1 tljuustokuminaa
1 tlsuolaa
½ tlmustapippuria
½ rkukorianteria hienonnettuna
½ rkuminttua hienonnettuna
Pomelo-coleslaw
1pomelo (hunaja tai pinkki )
100 gvalko- tai savoijinkaalia
1pieni punasipuli
2kevätsipulia
1jalapeno
1limen mehu
1 rkloliiviöljyä
½ rkukorianteria
¼ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
Srirachamajoneesi
1 dlmajoneesia
1 tlsrirachakastiketta
Lisäksi
10pientä maissitortillaa

Kanatacot – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja kuivaa lime ja appelsiini hyvin. Raasta sitrusten kuoret ja purista mehut kulhoon. Sekoita joukkoon muut marinadin ainekset. Kääntele broilerinfileet marinadiin ja anna maustua vähintään puoli tuntia.
  2. Valmista coleslaw. Leikkaa pomelosta päädyistä palat pois ja nosta pomelo pystyyn. Leikkaa kuori pois veitsellä leikkuulautaa vasten ja irrota hedelmälihalohkot paksuista kalvoista käsin. Leikkaa hedelmäliha pienemmiksi paloiksi.
  3. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kevätsipulit. Hienonna jalapeno. Sekoita salaatin ainekset ja anna maustua muun valmistelun ajan.
  4. Sekoita majoneesi ja sriracha kulhossa.
  5. Paista broilerinfileitä pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kypsiä. Suikaloi fileet.
  6. Lämmitä tortillat kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin tai uunissa pellillä leivinpaperin päällä.
  7. Täytä tortillat broilerilla, pomelo-coleslawilla ja srirachamajoneesilla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.