Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja kuivaa lime ja appelsiini hyvin. Raasta sitrusten kuoret ja purista mehut kulhoon. Sekoita joukkoon muut marinadin ainekset. Kääntele broilerinfileet marinadiin ja anna maustua vähintään puoli tuntia.
Valmista coleslaw. Leikkaa pomelosta päädyistä palat pois ja nosta pomelo pystyyn. Leikkaa kuori pois veitsellä leikkuulautaa vasten ja irrota hedelmälihalohkot paksuista kalvoista käsin. Leikkaa hedelmäliha pienemmiksi paloiksi.
Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kevätsipulit. Hienonna jalapeno. Sekoita salaatin ainekset ja anna maustua muun valmistelun ajan.
Sekoita majoneesi ja sriracha kulhossa.
Paista broilerinfileitä pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kypsiä. Suikaloi fileet.
Lämmitä tortillat kuivalla kuumalla pannulla molemmin puolin tai uunissa pellillä leivinpaperin päällä.
Täytä tortillat broilerilla, pomelo-coleslawilla ja srirachamajoneesilla.