Maku

Kanaranskalaiset – rapea herkku valmistuu helposti kotonakin

35 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
Rapsakat, gluteenittomat kanaranskalaiset maistuvat banaani- ja avokadodippien kanssa. Voit valuttaa kanapaloille öljyä ja paistaa ne pannun sijaan uunissa.
GL
MU
3.5
0
Julkaistu: 2.1.2018


Ainekset (5 annosta)

  • 1 pkt (600 g)broilerinfileitä
  • 1 dlpolentaa
  • 1/2 dlparmesaanijuustoraastetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3 rklrypsiöljyä

Banaanidippi

  • 2kypsää banaania
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 tlcurrya
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlroseepippuria

Avokadodippi

  • 2avokadoa
  • 1 dltuoretta korianteria
  • 1/2 dlranskankermaa
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
Tulosta

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.

Valmista sillä aikaa dipit. Muussaa banaanit haarukalla ja siirrä pieneen kattilaan. Lisää öljy, curry, kurkuma ja suola. Kuumenna sekoitellen, kunnes dippi pehmenee. Rouhi pinnalle roseepippuria.

Halkaise avokadot, poista siemenet ja siirrä korkeaan kulhoon tai tehosekoittimen kannuun. Soseuta kaikki avokadodipin ainekset.

Valmista kanaranskalaiset. Nuiji fileet hieman litteämmiksi ja leikkaa sopiviksi, parin sentin levyisiksi suikaleiksi. Sekoita lautasella polenta, parmesaani ja suola. Kierittele kanapalat seoksessa.

Kuumenna pannulla öljyä. Paista kanatikut kypsiksi ja rapeiksi.

Mausta suolalla. Tarjoa kanaranskalaiset dippien kanssa.

Kommentoi »