Kanaranskalaiset – rapea herkku valmistuu helposti kotonakin
35 min
{
Aktiivinen
35 minPassiivinen
Rapsakat, gluteenittomat kanaranskalaiset eli chicken fries maistuvat banaani- ja avokadodippien kanssa. Voit valuttaa kanapaloille öljyä ja paistaa ne pannun sijaan uunissa.
GL
MU
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 2.1.2018

Kanaranskalaiset – rapea herkku valmistuu helposti kotonakin
Reseptin ainekset (5 annosta)
- 1 pkt (600 g)broilerinfileitä
- 1 dlpolentaa
- 1/2 dlparmesaanijuustoraastetta
- 1/2 tlsuolaa
- 3 rklrypsiöljyä
Banaanidippi
- 2kypsää banaania
- 2 rklrypsiöljyä
- 2 tlcurrya
- 1/2 tlkurkumaa
- 1/4 tlsuolaa
- 1/4 tlroseepippuria
Avokadodippi
- 2avokadoa
- 1 dltuoretta korianteria
- 1/2 dlranskankermaa
- 2 rklsitruunamehua
- 1/4 tlsuolaa
Ota broilerinfileet huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.
Valmista sillä aikaa dipit. Muussaa banaanit haarukalla ja siirrä pieneen kattilaan. Lisää öljy, curry, kurkuma ja suola. Kuumenna sekoitellen, kunnes dippi pehmenee. Rouhi pinnalle roseepippuria.
Halkaise avokadot, poista siemenet ja siirrä korkeaan kulhoon tai tehosekoittimen kannuun. Soseuta kaikki avokadodipin ainekset.
Valmista kanaranskalaiset. Nuiji fileet hieman litteämmiksi ja leikkaa sopiviksi, parin sentin levyisiksi suikaleiksi. Sekoita lautasella polenta, parmesaani ja suola. Kierittele kanapalat seoksessa.
Kuumenna pannulla öljyä. Paista kanatikut kypsiksi ja rapeiksi.
Mausta suolalla. Tarjoa kanaranskalaiset dippien kanssa.