Kanacaesarbagelit ovat maukas ja helppo välipala – nappaa vaikka treenievääksi

20 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Kun haluat nopeaa ja astetta parempaa välipalaa, kokeile kanacaesarbageleita. Snellmanin mehevä pippurinen Delikana-leikkele ja dijon-sinappi tuovat bageliin pientä tulista potkua.
0
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Snellman
Julkaistu: 22.2.2021

Ainekset (4 annosta)

Kanacaesarbagelit

  • 4 kpl bageleita
  • 1 rkloliiviöljyä paistamiseen
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 ruukkuromainesalaattia
  • 100 gparmesaania
  • 150 gSnellman Delikana-leikkele pehmeän pippurinen
  • ½ ruukkuviinisuolaheinää

Kastike

  • 1,5 dlmajoneesia
  • 1–2 tl dijon-sinappia
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 tlsitruunan mehua
  • 2 tlsitruunan kuorta raastettuna
Tulosta
  1. Valmista ensin kastike. Hienonna kaprikset ja raasta sitruunan kuori. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Halkaise bagelit ja paahda kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä. Hieraise valkosipulin kynnestä makua paahtuneen leivän pintaan.
  3. Revi salaatti kulhoon pieniksi paloiksi. Lisää salaatin joukkoon noin kolmasosa kastikkeesta.
  4. Levitä bageleiden puolikkaille loput kastikkeesta. Levitä salaatti bagelin pohjan päälle. Leikkaa parmesaanista kuorimaveitsellä ohuita lastuja salaatin päälle. Lisää kolme siivua Delikanaa ja nosta kansi päälle. Koristele bagelit halutessasi viinisuolaheinällä. Syö heti tai nappaa mukaan. Syö bagelit mieluiten kahden tunnin kuluessa, jotta ne ovat parhaimmillaan.

Vinkki!

Snellmanin Delikana-leikkeleillä oikaiset näppärästi, kun ruoka täytyy saada nopeasti pöytään. Saatavana on kaksi makua: pehmeän pippurinen ja lempeästi savustettu. Leikkeleiden mehevä maku syntyy hitaasta haudutuksesta kanaliemessä.
Tuote on valmistettu suomalaisesta kanasta ja sen lihapitoisuus on 80 %. Tuote on gluteeniton, laktoositon, antibioottivapaa. Se ei sisällä lainkaan nitriittiä. Katso lisää reseptejä Snellmanin nettisivuilta.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »