Kotivinkki

Kana-varhaiskaalivokki

0
0

Kana-varhaiskaalivokki

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2porkkanaa
  • 1sipuli
  • 500 gvarhaiskaalia
  • 1 rasiasiitake- tai herkkusieniä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rklkasviöljyä
  • 350 gbroilerinlihasuikaleita tai kypsää kanaa
  • 1 tlraastettua inkivääriä
  • 2 tlcurryjauhetta
  • ripauschilijauhetta
  • 3 dlkanalientä
  • 2 dlkookosmaitoa
  • 2 rklhienonnettua korianteria
  • suolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1.Kuori ja siivuta porkkanat. Suikaloi sipuli ja varhaiskaali. Leikkaa sienet kahteen osaan. Hienonna valkosipuli.

2. Kuumenna öljy vokkipannussa tai muussa syvässä pannussa. Lisää broilerinsuikaleet, inkivääri, valkosipuli, curryjauhe ja chilijauhe sekä vihannekset. Paista viisi minuuttia.

3. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kookosmaito ja korianteri.

4. Mausta vokki kevyesti suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai nuudeleiden tai riisin kanssa.

Vinkki!

Vinkki Rapea ja mehukas varhaiskaali ja kevään porkkanat tekevät arkisesta vokista herkullista ja edullista sesonkiruokaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä