Kana-quesadillat
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Juustoiset kana-quesadillat ovat ihanan helppoa ja hyvää syötävää! Kahden tortillalätyn väliin levitetään juustoinen kanatäyte ja grillataan rapeaksi. Quesadilla on kokeileminen arvoinen!
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 11.11.2010

Kana-quesadillat
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 8 kplvehnätortillaa
- 2 dltomaattisalsaa
- 1 kplpunasipulia
- 400 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
- 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
- 3 rklcurrytahnaa
- 2 rkltuoretta rakuunaa (silputtuna)
Lisäksi
- 100 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
Valmista juustoiset kana-quesadillat näin:
Marinoi broilerisuikaleet currytahnan ja rakuunasilpun seoksessa. Paista suikaleet kypsiksi parilalla grillissä.
Silppua kuorittu punasipuli hienoksi.
Voitele puolet tortilloista salsakastikkeella. Laita lettujen päälle ranskankermaa, punasipulisilppua, juustoraastetta ja grillattuja broileripaloja.
Paina päälle toinen tortillalettu ja grillaa miedolla lämmöllä kana-quesadillojen pinnat kullankeltaisiksi.
Leikkaa kana-quesadillat neljään osaan ja nauti huikopalana.