Maku

Kana-quesadillat

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Juustoiset kana-quesadillat ovat ihanan helppoa ja hyvää syötävää! Kahden tortillalätyn väliin levitetään juustoinen kanatäyte ja grillataan rapeaksi. Quesadilla on kokeileminen arvoinen!
MU
4.3
2
Julkaistu 11.11.2010


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 8 kplvehnätortillaa
  • 2 dltomaattisalsaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 400 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 3 rklcurrytahnaa
  • 2 rkltuoretta rakuunaa (silputtuna)

Lisäksi

  • 100 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
Tulosta

Valmista juustoiset kana-quesadillat näin:

Marinoi broilerisuikaleet currytahnan ja rakuunasilpun seoksessa. Paista suikaleet kypsiksi parilalla grillissä.

Silppua kuorittu punasipuli hienoksi.

Voitele puolet tortilloista salsakastikkeella. Laita lettujen päälle ranskankermaa, punasipulisilppua, juustoraastetta ja grillattuja broileripaloja.

Paina päälle toinen tortillalettu ja grillaa  miedolla lämmöllä kana-quesadillojen pinnat kullankeltaisiksi.

Leikkaa kana-quesadillat neljään osaan ja nauti huikopalana.

2 kommenttia