0(0)
Rennosti rullalle! Kalkkunarullat saavat maistuvan täytteen viikunoista, karpaloista ja tuoreista yrteistä
Maidoton
Gluteeniton
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Kalkkunarullat valmistuvat ohuista fileepihvistä alle tunnissa. Rullat täytetään, kiedotaan pekoniviipaleisiin ja käytetään nopeasti pannulla. Lopuksi ne laitetaan uuniin mehevöitymään ja rapeutumaan.
15.12.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
4 (400 g)kalkkunan fileepihviä
1 pkt (140 g)pekonia
2–3 tuoretta viikunaa
½ruukkua salviaa
2 dlvalkoviiniä
Täyte
4kuivattua pehmeää viikunaa
2 rklkuivattuja karpaloita
½ rkusalviaa (hienonnettuna)
2 rklruohosipulia (hienonnettuna)
½ rkl oliiviöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
1 tldijoninsinappia
ripaussuolaa
ripausrouhittua mustapippuria

Kalkkunarullat valmistuvat näin:

  1. Ota fileepihvit lämpimään.
  2. Valmista ensin täyte. Hienonna kuivatut viikunat. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  3. Nuiji fileepihvejä hieman ohuemmiksi. Levitä täyte fileille ja käännä rullalle. Kiepauta kunkin ympärille pari pekoniviipaletta.
  4. Paista fileerullat nopeasti paistinpannulla käännellen, jotta ne hieman ruskistuvat. Siirrä rullat uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Leikkaa viikunat lohkoiksi ja lisää ne ja salvianlehdet vuokaan. Kaada vuokaan viini.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kalkkunarullat ovat kypsiä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.