Rennosti rullalle! Kalkkunarullat saavat maistuvan täytteen viikunoista, karpaloista ja tuoreista yrteistä

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Kalkkunarullat valmistuvat ohuista fileepihvistä alle tunnissa. Rullat täytetään, kiedotaan pekoniviipaleisiin ja käytetään nopeasti pannulla. Lopuksi ne laitetaan uuniin mehevöitymään ja rapeutumaan.
MA
GL
0
0
Julkaistu 15.12.2020


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 (400 g)kalkkunan fileepihviä
  • 1 pkt (140 g)pekonia
  • 2–3 tuoretta viikunaa
  • ½ruukkua salviaa
  • 2 dlvalkoviiniä

Täyte

  • 4kuivattua pehmeää viikunaa
  • 2 rklkuivattuja karpaloita
  • ½ rkusalviaa (hienonnettuna)
  • 2 rklruohosipulia (hienonnettuna)
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 1 tldijoninsinappia
  • ripaussuolaa
  • ripausrouhittua mustapippuria
Tulosta

Kalkkunarullat valmistuvat näin:

  1. Ota fileepihvit lämpimään.
  2. Valmista ensin täyte. Hienonna kuivatut viikunat. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  3. Nuiji fileepihvejä hieman ohuemmiksi. Levitä täyte fileille ja käännä rullalle. Kiepauta kunkin ympärille pari pekoniviipaletta.
  4. Paista fileerullat nopeasti paistinpannulla käännellen, jotta ne hieman ruskistuvat. Siirrä rullat uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Leikkaa viikunat lohkoiksi ja lisää ne ja salvianlehdet vuokaan. Kaada vuokaan viini.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kalkkunarullat ovat kypsiä.

Kommentoi »