Maku

Kalkkunarulla parmesaanikuorrutuksella

2 h 25 min
GL
4.19
0


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (6 annosta)

  • 20 dlvettä
  • 1000 gkalkkunaa (fileerulla)

Kuorrutus

  • 3 rklsinappia
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

Kiehauta vesi kattilassa ja nosta kalkkuna kattilaan vakuumipakkauksessaan. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sisälämpötila on 65–70 °C.

Poista pakkaus ja anna rullan jäähtyä hetki.

Sivele sinappi ja ripottele parmesaaniraaste kalkkunan pintaan. Kuorruta uunissa 250 asteessa 5–10 minuutin ajan.

Leikkaa parmesaanikuorrutettu kalkkunarulla viipaleiksi.

Tarjoa kalkkunarulla basilikarisoton ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

•Voit keittää kalkkunan edellisenä päivänä ja kuorruttaa juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4.19