Maku

Kalkkuna-kasviswok

20 min
GL
LA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gkalkkunaa (suikaloituna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 kplsipulia
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 500 gwok-kasviksia (pakaste)
  • 2 dlkookosmaitoa
  • 2 rklkanafondia
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 rkltuoretta korianteria (silputtuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Ruskista kalkkunafileesuikaleet öljyssä isossa paistokasarissa tai wokissa.

Hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet ja lisää lihan joukkoon paistumaan. Lisää kurkuma ja sekoittele hetki. Sekoita ainesten joukkoon wokvihannekset. Kuumenna varovasti sekoitellen.

Kaada wokkiin kookosmaito ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta lopuksi chilikastikkeella sekä korianterilla. Tarjoa kalkkuna-kasviswok nuudeleiden kanssa.

•Voit korvata halutessasi chilikastikkeen tuoreella chilillä. Halkaise chilipalko ja poista siemenet. Hienonna chili terävällä veitsellä ja lisää jo alkuvaiheessa lihan joukkoon paistumaan.

MITÄ PIDIT?
5