0(0)
Tykkäätkö tonnikalaleivistä? Sitten rakastut näihin kalatacokolmioleipiin!
30 min
Tonnikala ja baja-kalatacojen maut yhdistyvät herkullisesti näissä meksikolaisittain maustetuissa kolmioleivissä. Voit halutessasi lisätä leipien sisään viipaloitua mangoa tai ananasmurskaa. Tonnikalan tilalla voit käyttää myös kotimaista luonnonkalasäilykettä.
Julkaistu 18.9.2023
Maku
Reseptin ainekset
4 kpl
8viipaletta isoa graham- tai ruispaahtoleipää
150 gpuna- tai valokaalia
1 rkukorianteria tai lehtipersiljaa
Kalatahna
2 tlk (à 200/150 g)tonnikalaa vedessä (MSC)
1 dlkreikkalaista jogurttia
½ dlmajoneesia
½limen mehu
1 tlsrirachaa
¼ tlsuolaa

Kalatacokolmioleivät – ohje:

  1. Tee kalatahna. Valuta tonnikalat. Sekoita kaikki tahnan ainekset keskenään tasaiseksi.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
  3. Levitä kaikille leiville tonnikalatahnaa. Laita neljälle leivälle kaalisuikaleita sekä revi päälle yrttiä. Paina toiset leipäviipaleet tiukasti päälle.
  4. Leikkaa leivät kulmasta kulmaan kahtia ja käännä puolikkaat päällekkäin.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.