Kalarisotto italialaisittain

30 min
0
0

Kalarisotto italialaisittain

MU
GL
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 12 dlkalalientä
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 330 grisottoriisiä
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 dlruohosipulia
  • 100 gparsaa (höyrytettynä)
  • 1/2 tlsuolaa

Lisäksi

  • 400 gvaaleaa kalaa
  • 25 gmargariinia (rasvaa 80 %)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista risotto kuullottamalla rasvassa ensin sipulisilput ja riisi.
Lisää sekaan vähitellen kiehuvaa kalalientä, kunnes riisi on kypsää ja valuvaa.
Paista sillä aikaa kalapalat kypsiksi ja kauniin kullankeltaisiksi pannulla rasvassa ja lopuksi lisää ne kevyesti sekoittaen risoton sekaan silputun tillin tai ruohosipulin kanssa. Nauti höyrytetyn parsan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä