Maku

Kalaa kasvispetillä

55 min
MU
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gkasvissekoitusta (pakaste)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 200 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 700 gkirjolihifileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 rklsoijakastiketta

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN45 min

Sekoita vodellussa uunivuoassa jäiset vihannessuikaleet, mausteet ja ranskankerma. Tasoita pinta ja nosta vuoka uuniin. Paista 200 asteessa noin 1/2 tuntia.

Mausta kalapalat suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja soijakastikkeella. Anna marinoitua kasvispaistoksen kypsyessä.

Nosta kalapalat kasvispaistoksen päälle. Jatka paistamista noin 15 minuuttia. Sivele lohiviipaleet jäljelle jääneellä marinadilla kerran kypsymisen aikana.

Tarjoa kalaa kasvispetillä salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0