Maku

Kala-kasviscurry

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Pikainen kalacurry syntyy nopsasti pakastekalasta. Kookosmaito ja mausteet maustavat ruoan intialaishenkiseksi curryksi.
GL
MA
MU
3.8
0
Julkaistu: 21.2.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 150 gseitiä (pakaste) (kuutioita)
  • 150 glohta (kuutioita, pakaste)
  • 1chili
  • 200 gkasvissekoitusta (pakaste) (tai tuoreita, kuten Tuorekset thai wok)
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 dlvettä
  • 1 rklkalakastiketta
  • 4 dlkookosmaitoa
  • 1/2 dllimemehua
  • 1/2 rkutuoretta korianteria
Tulosta

Valmista pikainen kalacurry näin:

  1. Sulata kala kohmeiseksi. Viipaloi chili.
  2. Kuullota kasviksia, chiliä ja inkivääriä öljyssä pari minuuttia. Sekoita joukkoon kurkuma, jeera ja suola.
  3. Lisää vesi ja kalakastike. Keitä hetki. Lisää vielä kookosmaito ja kalakuutiot. Anna kiehua 3 minuuttia, kunnes kalapalat ovat kypsiä.
  4. Mausta limettimehulla. Hienonna pinnalle korianteria.
  5. Tarjoa nopea kalacurry keitettyjen nuudeleiden tai riisin kanssa.
Katso myös nämä
Kommentoi »