Kotivinkki

Kakun kuorrutus x 2 – kerma-rahka ja maitosuklaa

MU
0
0

Kakun kuorrutus viimeistelee odotetun herkun. Onko suosikkisi perinteinen kerma rahkalla raikastettuna vai maistuva maitosuklaa?
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

Kerma-rahkakuorrutus

  • 3 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria

Maitosuklaakuorrutus

  • 200 gmaitosuklaata
  • 1 dlvispi- tai kuohukermaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kerma-rahkakuorrutus

  1. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokerit.
  2. Levitä kuorrute täytetyn kakun pinnalle ja reunoille lastan tai nuolijan avulla. Voit myös levittää kuorrutetta vain pinnalle, siistiä reunat lastalla ja pursottaa reunakuorrutteen pursotinpussista.

Maitosuklaakuorrutus

  1. Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kerma. Sulata miedolla lämmöllä tiuhaan sekoitellen.
  2. Kaada suklaakuorrute täytetyn kakun päälle ja valuta sieltä reunoille. Levitä reunoille metallilastalla. Anna hyytyä jääkaapissa ja koristele.

MITÄ PIDIT?
0