Maku

Kakun kostutus kahdella tavalla – vaniljamaito ja sitruunavesi

0
0

Kakun kostutus kahdella tavalla – vaniljamaito ja sitruunavesi

GL
MU
0
0
Teksti Maku-toimitus
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos
Kakun riittävä kostutus takaa mehevän lopputuloksen. Vaniljamaito sopii monenlaisten kakkupohjien kostutukseen. Sitruunavesi on omiaan hedelmä- ja marjakakkujen kostutuksessa.

Ainekset

Vaniljamaito

  • 2 rklvaniljasokeria
  • 1 ½ dl maitoa

Sitruunavesi

  • ½ dl sitruunan mehua (tai limetin mehua)
  • 1 dlvettä
  • ½ dl sokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Vaniljamaito:

  1. Sekoita vaniljasokeri maitoon.

Sitruunavesi:

  1. Sekoita sitruunamehua, haaleaa vettä ja sokeria, kunnes se sulaa.
MITÄ PIDIT?
0