Kotivinkki

Kahvi-suklaamousse – kahvin ja suklaan lyömätön yhdistelmä ilahduttaa kuohkeassa jälkkärissä

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Mausta kahvi-suklaamousse appelsiinilla ja tee täyteläinen mousse kuppiin. Kaffepöydän pelastaja on hetkessä valmis.
5
0
Julkaistu: 7.10.2016


Ainekset (4 annosta)

Kahvi-suklaamousse

  • 2 dlvispi- tai kuohukermaa
  • 1 ½ rklpikakahvijauhetta
  • 2 rklsokeria
  • ½(luomu)appelsiinin kuori
  • 100 gtummaa suklaata

Koristeluun

  • 8vohvelia (kahta erilaista)
  • 4pientä pretzel-keksiä
Tulosta

Kahvi-suklaamousse valmistuu näin:

  1. Kiehauta kattilassa kerma, kahvijauhe, sokeri ja appelsiinin kuoriraaste. Nosta kattila liedeltä.
  2. Paloittele suklaa hienoksi ja lisää kermaseokseen. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja kerma on tasaista.
  3. Jäähdytä mousse kylmäksi ja vatkaa vatkaimella vaahdoksi. Jaa mousse annosmaljoihin. Koristele vohveleilla ja kekseillä.

Kommentoi »