Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, munat, kardemumma ja suola. Alusta taikina kimmoisaksi lisäämällä vähitellen vehnäjauhoja. Lisää alustamisen loppuvaiheessa rasva.
Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.
Valmista vaniljatäyte vatkaamalla vaniljakastikejauhe kylmän maidon joukkoon. Anna turvota jääkaapissa 10 minuuttia. Täytteen kuuluu olla paksumpaa kreemiä kuin pakkauksen vaniljakastikeohjeessa, siksi maitoa on vähemmän.
Kumoa taikina jauhotetulle alustalle. Kauli 1/3 taikinasta pellin kokoiseksi levyksi. Nosta levy leivinpaperin päälle pellille. Levitä vaniljatäyte levyn päälle.
Kauli loppu taikina suureksi ohueksi levyksi (tai kauli kahdessa osassa, jos suuri taikinamäärä on vaikea hallita yhdellä kertaa). Levitä rasva levylle ja ripottele päälle sokeria ja kanelia. Kääri tiiviiksi rullaksi. Leikkaa rullasta noin 3 cm:n viipaleita. Nosta viipaleet leikkuupinta ylöspäin vaniljatäytteen päälle. Jätä viipaleiden väliin hieman kohoamisvaraa.
Kohota pannupullaa leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.
Voitele pulla munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista pullaa 200-asteisen uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
Vinkit!
Ohjeella valmistuu pieni pellillinen (25 cm x 50 cm) pannupullaa. Jos valmistat pullan normaalikokoisella pellillä, taikinan ei tarvitse ulottua reunoille asti.