Kahden suklaan juustokakku

2 h 30 min
4.3
6

Kahden suklaan juustokakku

Ihana suklaaherkku kevään juhliin. Kahden suklaan juustokakku sisältää vadelmahippuista valkosuklaata sekä tumman ja maitosuklaan sekoitusta. Juhlallinen kakku koristellaan houkuttelevaksi macaronseilla ja tryffeleillä sekä karhunvadelmilla.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

Pohja

  • 200 gDigestive-keksejä
  • 100 gvoita

Täyte 1

  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 200 gmascarponea
  • 1,5 dlvispikermaa
  • 150 gvalkosuklaata (Pandan valkosuklaa vadelmarouheella)

Täyte 2

  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 200 gmascarponea
  • 1,5 dlvispikermaa
  • 150 gtummaa suklaata
  • 100 gmaitosuklaata

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h

Murustellaan keksit leivinpaperin välissä. Sulatetaan voi ja lisätään murujen joukkoon, sekoitetaan ja levitetään irtopohjavuoan pohjalle. Laitetaan jääkaappiin odottamaan. Valmistetaan täytteet. Sulatetaan ja jäähdytetään erikseen toiseen astiaan valkosuklaa ja toiseen astiaan tumma suklaa sekä maitosuklaa. Vatkataan kerma vaahdoksi. Sekoitetaan toiseen astiaan toinen tuorejuusto ja mascarpone, lisätään puolet kermavaahdosta mukaan. Toiseen astiaan tehdään samanlainen sekoitus ja loput kermavaahdosta. Lopuksi lisätään varovasti sekoitellen toiseen astiaan jäähtynyt valkosuklaa ja toiseen tummempi suklaaseos. Kaadetaan ensin tumma täyte pohjan päälle ja sitten vaalea, tasoitetaan pinta ja annetaan hyytyä rauhassa useita tunteja. Kakun voi tehdä valmiiksi tarjoilua odottamaan jo edellisenä päivänä. Koristellaan valmis kakku macaronseilla, karhunmarjoilla, mustikoilla ja tryffeleillä. 

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä