Maku

Kahden mustikan puuro

10 min
{
Aktiivinen
Passiivinen
10 min
Kahden mustikan hurjan värisessä ja hieman kardemummaisessa puurossa on sekä tuoreita pensasmustikoita että syvyyttä ja väriä antavaa mustikkajauhetta. Oikein täyttävän annoksesta saa, kun siihen lisää raejuustoa ja pähkinärouhetta.
3
0
Julkaistu: 4.6.2015


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 3 dlmantelimaitoa (makeuttamatonta)
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1 tlvaahterasiirappia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 2 rklpensasmustikoita
  • 1/4 tlkardemummaa
  • 2 tlmustikkajauhetta

Lisäksi

  • 1/2 dlraejuustoa
  • pensasmustikoita
  • 2 rklsaksanpähkinöitä
  • 1 tlvaahterasiirappia
Tulosta

Mittaa kattilaan mantelimaito, kiehauta. Lisää vaahterasiirappi, suola, kardemumma, mustikat, kaurahiutaleet ja mustikkajauhe. 

Anna poreilla hiljalleen n. 10 minuutin ajan tai kunnes puurossa ei ole enää paljoa ylimääräistä nestettä ja mustikat ovat pehmenneet.

Viimeistele puuroannos tuoreilla marjoilla, pähkinärouheella, raejuustolla ja vaahterasiirapilla.

Kommentoi »