Kahden mustikan puuro

10 min
3
0

Kahden mustikan puuro

Kahden mustikan hurjan värisessä ja hieman kardemummaisessa puurossa on sekä tuoreita pensasmustikoita että syvyyttä ja väriä antavaa mustikkajauhetta. Oikein täyttävän annoksesta saa, kun siihen lisää raejuustoa ja pähkinärouhetta.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 3 dlmantelimaitoa (makeuttamatonta)
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1 tlvaahterasiirappia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 2 rklpensasmustikoita
  • 1/4 tlkardemummaa
  • 2 tlmustikkajauhetta

Lisäksi

  • 1/2 dlraejuustoa
  • pensasmustikoita
  • 2 rklsaksanpähkinöitä
  • 1 tlvaahterasiirappia

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN10 min

Mittaa kattilaan mantelimaito, kiehauta. Lisää vaahterasiirappi, suola, kardemumma, mustikat, kaurahiutaleet ja mustikkajauhe. 

Anna poreilla hiljalleen n. 10 minuutin ajan tai kunnes puurossa ei ole enää paljoa ylimääräistä nestettä ja mustikat ovat pehmenneet.

Viimeistele puuroannos tuoreilla marjoilla, pähkinärouheella, raejuustolla ja vaahterasiirapilla.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä