5(2)
Kaalisalaatti – astetta parempi lisukesalaatti maustetaan itämaisessa hengessä inkiväärillä, korianterilla ja maapähkinäkastikkeella
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
15 min
Kaalisalaatti maistuu niin grilliherkkujen kuin erilaisten arkiruokienkin kanssa. Itämaisittain maustetusta kaalisalaatista saa kivan kaverin esimerkiksi makkaroille tai grillatuille pihveille.
23.7.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
6 annosta
Kaalisalaatti
800 gvarhaiskaalia
1suippopaprika
1porkkana (iso)
2kevätsipulia
1 rklraastettua inkivääriä
1 rkukorianteria
Maapähkinäkastike
3 rklriisiviinietikkaa
2 rklsileää maapähkinävoita (makeuttamatonta)
2 rklrypsiöljyä
2 rklvettä
1 tlhunajaa
1 tlSriracha-chilikastiketta
½ tlsuolaa

Kaalisalaatti – ohje:

  1. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi paprika, raasta porkkana karkealla terällä ja viipaloi kevätsipulit.
  3. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salaatin aineet kulhossa.
  4. Kaada kastike kaalisalaatin joukkoon ja sekoita hyvin.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo