Maku

Kaalipata broilerista

50 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Herkullinen muunnos perinteisestä kaalipadasta, mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jauhelihan sijaan tässä käytetään broilerin fileesuikaleita ja makea chilikastike viimeistelee maun.
3.5
0
Julkaistu: 16.9.2016


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 600 gvalkokaalia
  • 1 kplsipuli
  • 2-3 kplvalkosipulikynsiä
  • 2 kplporkkanaa
  • 300 gkananpojan fileesuikaleita (lime-korianteri)
  • 1/2 dlriisiä
  • 3 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 dlmakeaa chilikastiketta
  • 20 glehtipersiljaa
Tulosta

Pilko valkokaali ohuiksi tikuiksi ja tee sama sipulille. Ruskista kaalia ja sipulia voissa paistinpannulla.

Kuori porkkanat ja leikkaa siivuiksi vinottain. Lisää porkkanaviipaleet kattilaan.

Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää kattilaan. 

Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla. Painele isoimpia paloja hieman pienemmiksi paistinlastalla. Lisää broileri kattilaan. Huuhdo paistinpannu ohjeessa mainitulla vesimäärällä ja lisää kattilaan.

Lisää kattilaan riisi, suola ja makea chilikastike. Sekoita hyvin ja anna hautua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia.

Lisää valmiin padan päälle lehtipersiljaa ja nauti puolukkahillon kanssa.

Kommentoi »