Kaalipata broilerista

50 min
0
0

Kaalipata broilerista

Herkullinen muunnos perinteisestä kaalipadasta, mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jauhelihan sijaan tässä käytetään broilerin fileesuikaleita ja makea chilikastike viimeistelee maun.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 600 gvalkokaalia
  • 1 kplsipuli
  • 2-3 kplvalkosipulikynsiä
  • 2 kplporkkanaa
  • 300 gkananpojan fileesuikaleita (lime-korianteri)
  • 1/2 dlriisiä
  • 3 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 dlmakeaa chilikastiketta
  • 20 glehtipersiljaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN35 min

Pilko valkokaali ohuiksi tikuiksi ja tee sama sipulille. Ruskista kaalia ja sipulia voissa paistinpannulla.

Kuori porkkanat ja leikkaa siivuiksi vinottain. Lisää porkkanaviipaleet kattilaan.

Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää kattilaan. 

Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla. Painele isoimpia paloja hieman pienemmiksi paistinlastalla. Lisää broileri kattilaan. Huuhdo paistinpannu ohjeessa mainitulla vesimäärällä ja lisää kattilaan.

Lisää kattilaan riisi, suola ja makea chilikastike. Sekoita hyvin ja anna hautua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia.

Lisää valmiin padan päälle lehtipersiljaa ja nauti puolukkahillon kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä