4(4)
Kaalipasta
Laktoositon
Maidoton
Munaton
30 min
Julkaistu 24.11.2009
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
4porkkanaa
400 gkiinankaalia
200 gsiitakesieniä
1 rklrypsiöljyä
170 gpekonia
300 gpastaa (tagliatelle)
1 tlmeiramia
1/2 tlmustapippuria
Lisäksi
1 rklmeiramia

Kaalipasta – ohje:

  1. Kuori ja raasta porkkanat. Huuhtele kaali ja sienet. Leikkaa kaali suikaleiksi ja sienet paloiksi.
  2. Kuumenna öljy pannulla, kuullota porkkanaraastetta ja lisää kaalit ja sienet. Paista sekoittaen hetki ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  3. Leikkaa pekoniviipaleet pienemmiksi paloiksi. Paista omassa rasvassaan rapeiksi.
  4. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Mausta kasvisseos meiramilla ja pippurilla.
  6. Sekoita keskenään kasvikset, pekoni ja pasta. Ripottele kaalipastaan tuoretta meiramia.

Meirami on perinteinen kaali-, maksa- ja herneruokien mausteyrtti. Sitä on saatavilla kuivattuna ja tuoreena.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.