Maku

Kaalipasta

30 min
LA
MA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplporkkanaa
  • 400 gkiinankaalia
  • 200 gsiitakesieniä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 170 gpekonia
  • 300 gpastaa (tagliatelle)
  • 1 tlmeiramia
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 rklmeiramia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori ja raasta porkkanat. Huuhtele kaali ja sienet. Leikkaa kaali suikaleiksi ja sienet paloiksi.

Kuumenna öljy pannulla, kuullota porkkanaraastetta ja lisää kaalit ja sienet. Paista sekoittaen hetki ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

Leikkaa pekoniviipaleet pienemmiksi paloiksi. Paista omassa rasvassaan rapeiksi.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kasvisseos meiramilla ja pippurilla.

Sekoita keskenään kasvikset, pekoni ja pasta. Ripottele kaalipastaan tuoretta meiramia.

Meirami on perinteinen kaali-, maksa- ja herneruokien mausteyrtti. Sitä on saatavilla kuivattuna ja tuoreena.
MITÄ PIDIT?
4