Maku

Kaalipasta

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 24.11.2009


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 kplporkkanaa
  • 400 gkiinankaalia
  • 200 gsiitakesieniä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 170 gpekonia
  • 300 gpastaa (tagliatelle)
  • 1 tlmeiramia
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 rklmeiramia
Tulosta

Kuori ja raasta porkkanat. Huuhtele kaali ja sienet. Leikkaa kaali suikaleiksi ja sienet paloiksi.

Kuumenna öljy pannulla, kuullota porkkanaraastetta ja lisää kaalit ja sienet. Paista sekoittaen hetki ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

Leikkaa pekoniviipaleet pienemmiksi paloiksi. Paista omassa rasvassaan rapeiksi.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kasvisseos meiramilla ja pippurilla.

Sekoita keskenään kasvikset, pekoni ja pasta. Ripottele kaalipastaan tuoretta meiramia.

Meirami on perinteinen kaali-, maksa- ja herneruokien mausteyrtti. Sitä on saatavilla kuivattuna ja tuoreena.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »