Kiinalaiset kaalikääryleet valmistetaan kääräisemällä jauheliharisottoa kiinankaalin lehteen. Soijakastike ja makea chilikastike tuovat mukaan eksoottisen vivahteen.
Irrota kiinankaalista uloimmat, suuret lehdet (noin 10 kpl). Keitä lehtiä muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta lehdet ja leikkaa lehtiruotin paksuin kohta pois.
Mausta kylmä risotto chilikastikkeella. Jaa jokaiselle kaalinlehdelle noin 0,5 dl risottoa ja kääri rullalle, kuten perinteinen kaalikääryle.
Nosta kaalikääryleet uunivuokaan, ripottele päälle sokeria ja kaada kääryleille soijakastike.
Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kiinalaisten kaalikääryleiden paistuessa, keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Mausta kypsät nuudelit soija- ja chilikastikkeella. Tarjoa kaalikääryleet kiinalaisittain nuudelien kanssa.