Kaalihöystö intialaisittain

25 min
4.3
6

Kaalihöystö intialaisittain

GL
KA
MU
6
4.3
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat A-lehtien kuvatoimitus
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkukkakaalia
  • 200 gparsakaalia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 25 ginkivääriä
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 2 rklcurrytahnaa
  • 1 tljuustokuminaa
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 dlvettä
  • 3 dlvihreitä papuja (pitkiä)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 1 dltuoretta korianteria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Pieni kaalit kukinnoiksi ja leikkaa varret ohuiksi viipaleiksi. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia ja valuta.

Hienonna sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulisilppu ja lisää hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri, currytahna sekä juustokumina. Anna seoksen hautua pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna seoksen kiehahtaa ja hautua hetki hiljalleen.

Lisää kastikkeeseen kaalit, pavut sekä suola. Anna seoksen muhia kannen alla 5–8 minuuttia.

Lisää lopuksi jogurttia ja ripottele kaalihöystön pinnalle silputtua korianteria.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä