0(0)
Kaalicarbonara – herkullinen pekonipasta savoijin- tai lehtikaalin kera
15 min
Salaatti samaan annokseen! Kokkaa herkullinen kaalicarbonara joko savoijinkaalista tai lehtikaalista.
Julkaistu 28.9.2017
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pktpekonia (170 g)
1 lsavoijinkaalia suikaloituna
1salottisipuli
1 ½ dlpastan keitinlientä
2kananmunankeltuaista
½ tlmustapippuria rouhittuna
1 ½ dlparmesaania raastettuna
Lisäksi
400 gpastaa

Kaalicarbonara – ohje:

  1. Leikkaa pekoni kuutioiksi ja paista pannulla kypsäksi.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja hienonna salottisipuli. Lisää kasvikset pannulle pekonin seuraksi ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.
  3. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Sekoita pienessä kulhossa pastan keitinvesi ja keltuaiset, ja kaada seos koko ajan sekoittaen pannulle. Siirrä se syrjään liedeltä.
  5. Yhdistä pekoni-kaaliseos ja kuuma, hyvin valutettu pasta pastan keittokattilassa. Sekoita joukkoon rouhittu pippuri ja raastettu parmesaani. Tarkista lopuksi kaalicarbonaran maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile kaalicarbonara heti.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.