Maku

Kaali-braatvurstipata

25 min
4
0

Kaali-braatvurstipata

GL
MU
0
4
Saksalaishenkinen kaalipata saa makua braatvursteista. Tämä helppo arkiruoka valmistuu vain viidestä raaka-aineesta.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gbraatvurstia
  • 800 gkeräkaalia
  • 2 kplmaustekurkkuja (2 dl silputtuna)
  • 1 tlmeiramia (kuivattua)
  • 150 gsmetanaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Viipaloi braatvurstit.

Huuhtele ja suikaloi kaali.

Paista makkaraviipaleet kauniin värisiksi pinnoitetulla pannulla omassa rasvassaan. Siirrä makkarat pois pannulta.

Paista kaalisuikaleet makkaroiden rasvassa pannulla läpikuultaviksi. Lisää joukkoon makkarat, maustekurkkusilppu ja meirami.

Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia, kunnes kaali on rakenteeltaan napakan pehmeää.

Tarjoa kaalipata smetanan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä