Juustosalaatti kuivatuilla karpaloilla ja pekaanipähkinöillä

20 min
4
0

Juustosalaatti kuivatuilla karpaloilla ja pekaanipähkinöillä

GL
KA
MU
0
4
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 300 gleipäjuustoa
  • 1 kplpäärynää
  • 1 kplomenaa
  • 1/2 dlkuivattuja karpaloita
  • 1/2 dlpekaanipähkinöitä

Kastike

  • 1 dlkermaviiliä
  • 1/2 rklhunaja-omenaviinietikkaa
  • 1 tlsokeria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paloittele juusto suupalan kokoisiksi.
Pese päärynä ja omena. Poista siemenkodat ja paloittele hedelmät kuutioiksi.
Sekoita kulhossa juusto, hedelmät, karpalot ja rouhitut pähkinät. Jätä muutama karpalo koristeeksi.
Lisää kermaviiliin etikka ja sokeri. Nostele juustosalaatin joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Koristele juustosalaatti karpaloilla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä