Maku

Juustolautanen ja rypälesalsa

2 h 15 min
GL
KA
MU
3.33
0


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (2 annosta)

  • 50 gvalkohomejuustoa (Heidi)
  • 50 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Peltolan Blue)
  • 50 gjuustoa (Armas-kittijuustoa)

Rypälesalsa

  • 2 dlkivettömiä viinirypäleitä (tummia ja vihreitä)
  • 1 rklsiirappia (ruokosokeri)
  • 1 rkllimettimehua
  • 1/4 tlinkivääriä

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Ota juustot huoneenlämpöön vähintään tunti ennen tarjoilua.

Leikkaa huuhdellut viinirypäleet pieniksi kuutioiksi.

Sekoita joukkoon siirappi, limettimehu ja inkivääri. Jos sinulla on tuoretta inkivääriä, se sopii mainiosti rypälesalsaan.

Tarjoa rypälesalsaa juustojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.33