Sekoita kaikki taikinan ainekset tasaiseksi tahnaksi. Muotoile taikinasta Ø noin 5 cm pötkö, kääri se kelmuun ja nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Leikkaa taikinapötkö noin 1/2 cm paksuiksi kekseiksi ja nosta keksit pellille leivinpaperin päälle. Keksit eivät leviä paljon uunissa, joten suuria välejä ei tarvitse jättää. Paista yhtä juustokeksipellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia.
Sekoita kaikki liptauer-tahnan ainekset tasaiseksi. Voit surauttaa Liptauer-tahnan myös monitoimikoneessa, jolloin sipuleita ja suolakurkkuja ei tarvitse erikseen silputa. Anna tahnan tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia.
Tarjoile Liptauer-tahnaa juustokeksien kanssa.