Kotivinkki

Juustokakkuleivokset – tarjoile suosikkikakku söpöinä suupaloina!

3 h 50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h 30 min
Täyteläiset juustokakkuleivokset ovat kuin kuin Baskimaan juustokakun eli poltetun juustokakun pikkuserkkuja. Sukkelasti uuniin sujahtavissa leivoksissa ei ole lainkaan pohjaa. Kypsennä uunivuoassa ja leikkaa näppäriksi leivoksiksi!
KA
0
0
Julkaistu: 25.5.2021


Ainekset (Noin 14 annosta)

  • 600 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 1½ dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 6munaa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlranskankermaa
  • ½ dlvehnäjauhoja

Koristelu

  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 dlranskankermaa
  • 2nektariinia
  • 2 dlkarhunvatukoita
  • syötäviä kukkia
Tulosta

Juustokakkuleivokset valmistuvat näin:

  1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraan suorakaiteen muotoinen uunivuoka (noin 30 x 20 cm) leivinpaperilla. Vatkaa tuore­juusto, sokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi kulhossa. Lisää munat yksi kerrallaan. Lisää kerma, ranskankermaa ja jauhot. Vatkaa, kunnes seos on tasaista. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki huoneenlämmössä ja siirrä kakku sen jälkeen jääkaappiin viilentymään vähintään 3 tunniksi, mieluiten yön yli.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokeri ranskankerman joukkoon ja kääntele seos kermavaahdon kanssa tasaiseksi. Leikkaa nektariinit viipaleiksi.
  3. Nosta kakku vuoasta ja leikkaa sopiviksi annos­paloiksi. Koristele palat kerma-ranskankermavaahdolla, karhunvatukoilla ja nektariiniviipaleilla sekä halutessasi syötävillä kukilla.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää ihania herkkuja! Osta nämä inspiroivat leivontakirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »