Juustoiset perunarieskat

20 min
0
0

Juustoiset perunarieskat

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara, Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 2 1/2 dlperunasosetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 kplmunaa
  • 50 gmozzarellajuustoa (raastettuna)
  • 1 dlhiivaleipäjauhoja
  • 1 1/2 dlohrajauhoja

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Pane uuni kuumenemaan 275 asteeseen.

Valmista perunasose esim. pakastemuusiaineksista tai käytä tähteeksi jäänyttä perunasosetta. Lisää huoneenlämpöiseen soseeseen suola, muna, juustoraaste ja jauhot. Sekoita taikina puuhaarukalla nopeasti tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele leivinpaperille pellille kaksi vajaan senttimetrin paksuista pyöreää rieskaa. Pistele juustoiset rieskat haarukalla. Jaa rieskat sektoreiksi taikinapyörällä.

Paista uunin keskitasossa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

Juustoiset rieskat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä