Juustoiset maissintähkät

0
0

Juustoiset maissintähkät

Grillaa, paahda tai keitä makoisat maissintähkät. Sivele niiden pintaan yrtti-valkosipulimajoneesia ja ripottele pinnalle reilusti parmesaania!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 4 kplmaissintähkiä
  • 4 rklmajoneesia
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 rkltuoretta lehtipersiljaa
  • 4 rklparmesaania (raastettuna)
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Puhdista tuoreet maissintähkät lehdistä ja höytyvistä. Keitä ne runsaassa kiehuvassa vedessä noin 5-7 minuuttia. Ne paistuvat myös helposti 200 asteisessa uunissa 15-20 minuutissa maissista riippuen.

Sekoita majoneesiin hienonnettu valkosipuli ja persilja. Sivele majoneesia lämpimien maissien pintaan.

Ripottele päälle hienoksi raastettua parmesaania ja ekstra persiljaa. Rouhaise pinnalle mustapippuria.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä