Maku

Juustoinen riistakastike

30 min
0
0

Juustoinen riistakastike

MU
GL
0
0
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 240 gporonkäristyslihaa
  • 1 kplsipulia (silputtuna)
  • 200 gtuoreita herkkusieniä
  • 1 dlvettä
  • 125 gsulatejuustoa (viherpippuri)

Perunamuusi

  • 1000 gperunaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 1/2 dlkevytmaitoa
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori ja pilko perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Valmista riistakastike. Kuumenna rasva pannulla ja paista liha. Lisää sipulisilppu ja viipaloidut herkkusienet. Kaada pannuun vesi ja juusto pieninä kuutioina. Anna hautua kannen alla, kunnes juusto on liuennut.

Valmista muusi loppuun. Kaada keitinliemi pois, mutta säästä 1 1/2 dl. Lisää nesteet ja rasva kattilaan, soseuta perunat. Tarjoa juustoinen riistakastike muusin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä