Kotivinkki

Juustoinen omenavuoka

0
0

Juustoinen omenavuoka

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4-6omenaa
  • 300 gkutuntuorejuustoa
  • ½–1 dlvaahterasiirappia
  • kanelia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori omenat, poista siemen­kodat ja lohko hedelmät uunivuokaan. Paista omenoita uunin keskitasolla 200 asteessa 10 minuuttia.

2. Ota esikypsyneet omenat uunista ja nosta uunin lämpötila 250 asteeseen.

3. Leikkaa juusto ½–1 sentin paksuisiksi viipaleiksi ja peitä omenat juustolla. Valuta päälle vaahterasiirappia. Paista vuokaa uunissa vielä noin 15 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä.

4. Anna omenoiden vetäytyä huoneenlämmössä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle kanelia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä