Lehtitaikinakierteet ja triplajuustotäyte! Pyöräytä pöytään juustohyrrät, jotka sopivat sekä naposteltavaksi että pikkusuolaiseksi tarjottavaksi
40 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
20 minNämä helpot juustohyrrät leivotaan valmistaikinasta, mikä säästää sekä vaivaa että aikaa. Herkullinen täyte sekoitetaan tuorejuustosta, juustosta ja homejuustosta, ja mukaan lisätään myös paprikaa ja basilikaa.
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.5.2020

Lehtitaikinakierteet ja triplajuustotäyte! Pyöräytä pöytään juustohyrrät, jotka sopivat sekä naposteltavaksi että pikkusuolaiseksi tarjottavaksi
Reseptin ainekset (40 kpl)
- 1 pkt (600g)lehtitaikinaa (pakaste)
- ½ rs (à 200 g)valkosipulituorejuustoa
- 1paprika kuutioituna
- 20basilikanlehteä
- 1 dljuustoraastetta
- 1 dlhomejuustomuruja
- 1kananmuna (voiteluun)
Suolaiset juustohyrrät valmistetaan näin:
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa taikina pitkittäin kahteen osaan ja kauli ne noin 40 sentin mittaisiksi suorakaiteiksi. Levitä päälle tuorejuustoa, paprikakuutioita, silputtuja basilikanlehtiä, juustoraastetta ja homejuustomurua. Kääri taikina rullalle leveän sivun puolelta ja leikkaa sentin viipaleiksi.
- Nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja voitele. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Pretzelit – valmista suolaiset klassikkorinkelit itse
Maku

Pikkuiset parsapiirakat
Maku

Suolaiset sarvet hurmaavat tomaatti-mozzarellatäytteellä
Maku

Suolaiset skonssit – maun salaisuutena cheddar ja meetvursti
Maku

Suolaiset juustosarvet ja makeat luumusarvet samalla vaivalla
Kotivinkki

Valkosipulivoi-muffinit
Maku

Suolaiset vohvelit raikkaalla katkaraputäytteellä
Maku

Cheddar-suolakeksit
Maku

Suolaiset kampapasteijat
Maku

Spiraaliskonssit
Maku