Kotivinkki

Lehtitaikinakierteet ja triplajuustotäyte! Pyöräytä pöytään juustohyrrät, jotka sopivat sekä naposteltavaksi että pikkusuolaiseksi tarjottavaksi

40 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen20 min
Nämä helpot juustohyrrät leivotaan valmistaikinasta, mikä säästää sekä vaivaa että aikaa. Herkullinen täyte sekoitetaan tuorejuustosta, juustosta ja homejuustosta, ja mukaan lisätään myös paprikaa ja basilikaa.
KA
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (40 kpl)

  • 1 pkt (600g)lehtitaikinaa (pakaste)
  • ½ rs (à 200 g)valkosipulituorejuustoa
  • 1paprika kuutioituna
  • 20basilikanlehteä
  • 1 dljuustoraastetta
  • 1 dlhomejuustomuruja
  • 1kananmuna (voiteluun)
Tulosta

Suolaiset juustohyrrät valmistetaan näin:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikina pitkittäin kahteen osaan ja kauli ne noin 40 sentin mittaisiksi suorakaiteiksi. Levitä päälle tuorejuustoa, paprikakuutioita, silputtuja basilikanlehtiä, juustoraastetta ja homejuustomurua. Kääri taikina rullalle leveän sivun puolelta ja leikkaa sentin viipaleiksi.
  3. Nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja voitele. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »