0(0)
Lehtitaikinakierteet ja triplajuustotäyte! Pyöräytä pöytään juustohyrrät, jotka sopivat sekä naposteltavaksi että pikkusuolaiseksi tarjottavaksi
Kasvis
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Nämä helpot juustohyrrät leivotaan valmistaikinasta, mikä säästää sekä vaivaa että aikaa. Herkullinen täyte sekoitetaan tuorejuustosta, juustosta ja homejuustosta, ja mukaan lisätään myös paprikaa ja basilikaa.
11.5.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
40 kpl
1 pkt (600g)lehtitaikinaa (pakaste)
½ rs (à 200 g)valkosipulituorejuustoa
1paprika kuutioituna
20basilikanlehteä
1 dljuustoraastetta
1 dlhomejuustomuruja
1kananmuna (voiteluun)

Suolaiset juustohyrrät valmistetaan näin:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikina pitkittäin kahteen osaan ja kauli ne noin 40 sentin mittaisiksi suorakaiteiksi. Levitä päälle tuorejuustoa, paprikakuutioita, silputtuja basilikanlehtiä, juustoraastetta ja homejuustomurua. Kääri taikina rullalle leveän sivun puolelta ja leikkaa sentin viipaleiksi.
  3. Nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja voitele. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo